شبکه های اجتماعی
مشاوره و نوبت دهی
بخیه های جراحی بینی

بخیه بینی بعد از عمل + بخیه نوک بینی| از بین بردن گوشت اضافه

آیا به دنبال جراحی بینی هستید و ذهنتان درگیر بخیه ها شده است؟ نگران جای بخیه و مراقبت های بعد از عمل هستید؟ در این مقاله با شما همراه خواهیم بود تا به طور کامل همه چیز راجع به بخیه های جراحی بینی را بررسی کنیم. برای انکه بتوانید از باقی ماندن جای بخیه و باز شدن آن ها جلوگیری کنید ، نیاز به اطلاعاتی دارید که ما آن ها را به طور کامل در اختیارتان قرار داده ایم.

 

بخیه های جراحی بینی

 

بخیه جراحی بینی

انتخاب نوع بخیه در جراحی بینی ، نقشی اساسی در نتیجه نهایی عمل و سلامت بیمار ایفا می کند. جراحان بینی با توجه به عوامل مختلفی از جمله نوع پوست بیمار ، موقعیت و وسعت برش و تجربه و مهارت خود ، اقدام به انتخاب نوع مناسب بخیه می کنند.

  • بخیه های جذبی: این نوع بخیه ها به مرور زمان توسط بدن جذب می شوند و نیازی به کشیدن آنها نیست. بخیه های جذبی معمولاً از جنس کات گوت هستند و برای بستن لایه های زیرین پوست استفاده می شوند.
  • بخیه های غیر جذبی: این نوع بخیه ها باید پس از مدت زمان مشخصی توسط بهترین دکتر عمل بینی اصفهان کشیده شوند. بخیه های غیر جذبی معمولاً از جنس نایلون یا پرولئن هستند و برای بستن لایه های سطحی پوست استفاده می شوند.

جهت رزرو وقت مشاوره از دکتر قانعی فرم تماس زیر را پر کنید:

عوامل موثر در انتخاب نوع بخیه های عمل بینی

پزشک برای انتخاب نوع بخیه های جراحی بینی برای هر فرد فاکتورهایی را در نظر میگیرد :

نوع پوست بیمار

  • پوست های چرب: به دلیل احتمال بیشتر ایجاد اسکار ، نیازمند بخیه های ظریف تر و با قدرت کشش کمتر هستند.
  • پوست های خشک: قابلیت تحمل بخیه های محکم تر با قدرت کشش بیشتر را دارند.

موقعیت و وسعت برش

  • برش های کوچک: می توان از بخیه های ظریف تر استفاده کرد.
  • برش های بزرگ: نیازمند بخیه های محکم تر با قدرت کشش بیشتر هستند.

زمان افتادن بخیه های داخل بینی

بخیه هیا داخل بینی عموماً بخیه های جذبی هستند که این بخیه ها معمولاً بین 4 تا 6 هفته پس از جراحی جذب می‌ شوند. این مدت ممکن است بسته به نوع بخیه و روند بهبودی هر فرد کمی متفاوت باشد. در بیشتر موارد ، بخیه‌ های جذبی به تدریج جذب بدن شده و نیازی به کشیدن آن‌ ها نیست.

چرا بخیه های عمل بینی باز می شوند؟

باز شدن بخیه های عمل بینی ، یکی از دغدغه های شایع بیماران بعد از این عمل زیبایی است. اگرچه این اتفاق نادر رخ می دهد ، اما می تواند استرس و نگرانی زیادی را به همراه داشته باشد. در این بخش به بررسی علل باز شدن بخیه های عمل بینی و راه های پیشگیری از آن می پردازیم.

علت سوزش جای بخیه بینی چیست؟

سوزش جای بخیه بینی معمولاً به دلیل فرآیند طبیعی ترمیم زخم و بازسازی بافت‌ ها است. هنگام ترمیم بافت ها ، اعصاب و سلول‌ های پوستی تحریک می‌ شوند که همین امر حس سوزش یا خارش ایجاد می کند. از دیگر علل سوزش می‌ توان به خشکی بیش از حد داخل بینی ، عفونت خفیف ، التهاب ناشی از واکنش بدن به بخیه‌ های جذبی یا استفاده از مواد دیگر مانند سرم‌ های شست‌ و شو یا پمادهای نامناسب اشاره کرد. در بیشتر موارد، این احساس موقتی است و با گذشت زمان کاهش می‌ یابد ، اما اگر سوزش همراه با قرمزی ، ترشح یا درد شدید باشد ، باید به پزشک مراجعه کرد.

علت باز شدن بخیه های عمل بینی

  • عفونت: شایع ترین علت باز شدن بخیه ، عفونت محل زخم است. عفونت می تواند به دلیل عدم رعایت بهداشت ، بیماری های زمینه ای یا استفاده از داروهای خاص رخ دهد.
  • کشش بیش از حد پوست: اگر پوست بینی قابلیت کشش کافی نداشته باشد و یا برش ها بیش از حد بزرگ باشند ، ممکن است بخیه ها تحت فشار قرار گرفته و باز شوند.
  • فشار خون بالا: افراد مبتلا به فشار خون بالا در معرض خطر بیشتری برای باز شدن بخیه ها قرار دارند.
  • مصرف داروهای رقیق کننده خون: مصرف داروهایی مانند آسپرین و وارفارین می تواند خونریزی را افزایش داده و خطر باز شدن بخیه ها را بالا ببرد.
  • کمبود ویتامین ها و مواد معدنی: کمبود ویتامین C و روی می تواند فرآیند ترمیم زخم را مختل کرده و خطر باز شدن بخیه ها را افزایش دهد.
  • استعمال دخانیات: سیگار کشیدن جریان خون را مختل کرده و بهبود زخم را به تأخیر می اندازد. این امر می تواند خطر باز شدن بخیه ها را افزایش دهد.
  • سابقه اسکار بد: افرادی که سابقه اسکار بد دارند ، در معرض خطر بیشتری برای باز شدن بخیه ها و ایجاد اسکارهای برجسته هستند.

بخیه نوک بینی بعد از عمل برای چیست؟

بخیه نوک بینی بعد از جراحی زیبایی یا رینوپلاستی به دلیل تغییرات به وجود آمده در فرم نوک بینی زده می شود. معمولا بخیه نوک بینی به منظور حفظ فرم بینی و ثابت شدن آن زده شده و می تواند موجب فرم گیری بهتر آن شود. برخی افراد این تصور را از بخیه نوک بینی دارند که موجب دفرمه شدن بینی شده و یا جای آن باقی می ماند اما باید گفت که بخیه های ناشی از رینوپلاستی به گونه ای زده می شوند که کمترین میزان باقی ماندن رد بخیه را به دنبال داشته باشد.

آیا رد بخیه عمل بینی باقی می ماند؟

باقی ماندن رد بخیه ناشی از عمل بینی به صورت کلی به دو عامل وابسته است ؛ جنس پوست بیمار و تخصص جراح این دو عامل اصلی برای میزان باقی ماندن رد اسکار بوده که برای هر فرد کاملا متفاوت است. بنابراین اگر دارای پوست حساس هستید که جای جای زخم به سختی از روی آن می رود ، حتما به پزشک و جراح بینی با تجربه مراجعه کنید . چرا که یکی از بزرگترین مسائلی که افراد بعد از عمل بینی به آن دچار هستند ، باقی ماندن گوشت اضافه یا به اصطلاح کلوئید ناشی از برش بینی است که به مواردی چون جنس پوست فرد وابسته است.
همچنین برخی از راه های کمرنگ کردن رد بخیه بینی عبارت اند از:

  • استفاده از کرم های ترمیم کننده زخم و اسکار
  • عدم قرارگیری در معرض نور خورشید یا سولار رفتن
  • پرهیز از دستکاری کردن بخیه ها به منظور جلوگیری از عفونت
  • عدم کشیدن بخیه ها در منزل و مراجعه به پزشک
  • رعایت بهداشت بینی ، شستشو و تمیز کردن بینی به صورت مداوم 
  • استفاده به موقع از پماد ها یا داروهای تجویز شده از جانب پزشک
  • عدم استفاده از مشروبات الکلی یا دخانیات
  • اصفهان در این زمینه تأثیر مستقیمی بر نتیجه نهایی خواهد گذاشت.
  • توانایی در درک انتظارات بیمار: یک پزشک خوب عمل بینی ، توانایی درک انتظارات بیمار را دارد. این امر به معنای گوش دادن به نیازها و انتظارات بیمار و توانایی ارائه مشاوره‌های مؤثر برای بهبود ظاهر و عملکرد بینی است.
  • تعامل فردی و ارتباط مؤثر: بهترین جراح بینی اصفهان با تعامل فردی قوی و ارتباط مؤثر با بیماران می‌تواند اطمینان و اعتماد را افزایش دهد. این ارتباط مؤثر در فرآیند مشاوره ، تشخیص صحیح ، و تعیین نقاط ضعف و قوت جراحی اهمیت دارد.
  • استفاده از تکنولوژی و تجهیزات مدرن: دکتر خوب عمل بینی با استفاده از تکنولوژی و تجهیزات مدرن می‌تواند قدم بسیار مهمی را در بهبودی نتایج و کاهش ریسک‌ها فراهم کند.

 

جهت مشاوره و نوبت دهی با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

09134605606

 

علائم باز شدن بخیه ها چیست؟

بخیه ها بخش ضروری از فرآیند بهبود پس از جراحی یا آسیب هستند. آنها به نگه داشتن لبه های زخم در کنار هم کمک می کنند تا پوست به درستی التیام یابد. با این حال ، گاهی اوقات بخیه ها می توانند باز شوند ، که می تواند منجر به مشکلات و عوارض شود.

  • علائم هشدار دهنده :
  1. قرمزی ، تورم و درد: قرمزی و تورم در اطراف محل بخیه طبیعی است. با این حال ، اگر این علائم به طور قابل توجهی بدتر شوند یا با درد همراه باشند ، می تواند نشانه ای از باز شدن بخیه ها باشد.
  2. ترشحات: ترشح چرک یا خون از محل بخیه می تواند نشانه عفونت و باز شدن بخیه ها باشد.
  3. باز شدن بخیه ها: اگر بتوانید لبه های زخم را از هم جدا ببینید ، بخیه ها باز شده اند.
  4. تب: تب می تواند نشانه عفونت باشد که می تواند منجر به باز شدن بخیه ها شود.
  5. بوی بد: بوی بد از محل بخیه می تواند نشانه عفونت باشد.

تشخیص

اگر هر یک از علائم ذکر شده را مشاهده کردید ، مهم است که در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید. پزشک زخم شما را معاینه می کند و در صورت لزوم آزمایشاتی را برای بررسی عفونت انجام می دهد.

دکتر امین قانعی

دکتر امین قانعی ، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، با سابقه ده سال فعالیت و انجام جراحی زیبایی ، هم اکنون در استان اصفهان مشغول به انجام انواع عمل های زیبایی و درمانی هستند که تخصص و تحصیلات دکتر قانعی ، در زمینه زیبایی نشان دهنده حاذق و با مهارت بودن ایشان بوده و به همین دلیل به یکی از بهترین جراحان پلاستیک در استان اصفهان شناخته می شوند. دکتر امین قانعی عضو هیئت علمی و هیئت درمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و رئیس بخش ترمیم و بخش سوختگی بیمارستان سوانح سوختگی امام موسی کاظم اصفهان بوده و به عنوان یک جراح دلسوز و حاذق مشغول به فعالیت هستند.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
چاپ صفحه